موشک فاتح 313 جدیدترین عضو خانواده فاتح بود. اطلاعاتی درباره وزن سرجنگی، سرعت و یا نوع دقیق سامانه به کار رفته در بخش هدایت این موشک منتشر نشده است اما آنچه که تا به امروز در تمامی اعضای این خانواده موشکی به اثبات رسیده است دقت بالا و به نوعی خطای صفر است که به البته توسط مسئولین نیز به این قابلیت نقطه زنی در فاتح 313 نیز اشاره شد.
در کنار استفاده از «سوخت جامد ترکیبی» نکته مهم اعلام شده درباره موشک فاتح 313، برد 500 کیلومتری این موشک بود و با نگاهی به اندازه ظاهری موشک #فاتح_313 متوجه می شویم که تفاوت آنچنانی در طول و یا قطر این موشک نسبت به سایر اعضای خانواده فاتح 110 رخ نداده است، پس می توان اینگونه نتیجه گرفت که از یک سیستم پیشران جدید در همان اندازه های قبلی اما با توان تولید نیروی بیشتر در این موشک استفاده شده است که به کمک آن برد این موشک نسبت به مدل های قبلی با افزایش 200 کیلومتری به حدود 500 کیلومتر رسیده است.
مشخصات موشک فاتح 313 :
نوع ماموریت : زمين به زمين
برد : 500 کیلومتر
سوخت : جامد
وزن کلاهک جنگی : 500 کیلوگرم
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، پایگاه تحلیلی «آی اچ اس جینز»، از موسسات برجسته در زمینه بررسی پیشرفتهای نظامی در جهان، رونمایی از موشک «فاتح 313» را نشانگر پیشرفت قابل توجه برنامه موشکی ایران دانسته است.
این پایگاه انگلیسی نوشته است: «اگر موشک بالستیک فاتح 313، آنطور که ادعا شده، 500 کیلومتر برد داشته باشد، بدان معنی است که برنامه موشکهای بالستیک ایران پیشرفت چشمگیری کرده است.»
خانواده موشکهای فاتح جزو دقیقترین موشکهای ایرانی هستند که مدل 110 آن در چند نسل مختلف در سالهای قبل ساخته و تحویل نیروهای مسلح شده است.
به نوشته آیاچاس جینز، نسل اول موشکهای فاتح با برد 200 کیلومتر طراحی شد و در مراحل بعدی به 250 و 300 کیلومتر افزایش یافت.
در طراحی موشک نقطهزن فاتح 313 که نوع جدیدی از موشک جدید فاتح به شمار میرود علاوه بر سبکسازی بدنه، نسل پیشرفتهای از پیشرانههای سوخت جامد، مرکب و سنسور که با دانش بومی طراحی شده نیز به کار گرفته شده است.
با توجه به آزمایشهای موفق موشک نقطهزن فاتح 313 تولید انبوه این محصول در دستور کار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح قرار گرفته است.
با تولید این موشک، ایران به جمع انگشتشمار کشورهای صاحب موشک با سوخت جامد، مرکب و نقطهزن با برد 500 کیلومتر پیوست.